Nos encontrarás en la Farmacia de Moscari todas las semanas del año de lunes a viernes

Lunes

11:30 a 12:30am

Martes

08:30 a 11:00am

Miércoles

17:00 a 18:00pm

Jueves

11:30 a 12:30pm

Viernes

11:30 a 14:00pm

Cerca de ti

Què és una farmaciola?

Una farmàcia o oficina de farmàcia és un establiment sanitari privat per a la custòdia, conservació i dispensació de medicaments d'ús humà. 

És un establiment sanitari d’interès públic, de manera que està subjecte a la planificació sanitària que estableixi l’Administració. Les normes d’ordenació territorial han de garantir l’adequada atenció farmacèutica a tota la població; de manera que el mòdul de població mínim per a l’obertura d’oficines de farmàcia és, per caràcter general, de 2.800 habitants per establiment.


Per tal d’abastir les petites poblacions que no arriben a un nombre mínim d’habitants per tenir una oficina de farmàcia, neix el terme de FARMACIOLA. Una farmaciola és un establiment sanitari que està adscrit a una farmàcia, i que neix amb l’objectiu d’abastir a una petita població: amb un horari més reduït i un stock més limitat.

Petita descripció sobre el poble de Moscari.

Moscari és un petit poble ubicat dins el municipi de Selva, situat a la comarca del Raiguer de Mallorca. Està situat entre els termes de Campanet i els nuclis de Selva.

about

¡Ponte en contacto con nosotras!

Fecha recogida
Lugar de recogida