background

Servei de nutrició personalizada

A la Farmàcia de Campanet oferim un servei de Nutrició adaptat totalment a les necessitats dels pacients. Per tal de manejar situacions nutricionals com: patologies digestives, intoleràncies alimentàries, controlar el pes de forma saludable, l’adaptació al vegetarianisme, aprendre a planificar menús, ajudar en el tractament i maneig de la candidiasi i i les infeccions d’orina recurrents, millorar l’estat de la vostra pell, regular la hipertensió arterial i patologies cardiovasculars; entre d’altres.

Com es realitza el Servei?

Per començar, la primera sessió la dediquem a repassar conjuntament la teva història clínica, la història dietètica, els hàbits alimentaris, els  gustos, l’activitat física; per tal d’establir uns objectius factibles. A partir d’aquí, s’elabora una dieta totalment personalitzada.

En la segona consulta, rebràs els materials que preparem per a tu tenint en compte tot el que plantegem en la sessió anterior. El que tenim clar és que l’educació nutricional serà sempre un objectiu transversal en totes les nostres consultes.  A més, preparem el material de suport, tal com són: receptes, menús, eines útils per una millor planificació setmanal, llistes de la compra etc. 

En les consultes de seguiment, repassem els objectius i reeavaluam el progrés; canviant les pautes si és necesari. 

A la consulta comptem amb el suport de l'analitzador corporal In-Body. que mesura la composició corporal a través d'un mètode anomenat bioimpedància elèctrica. És una prova no invasiva que ens permet conèixer el percentatge de greix, múscul, aigua i os del nostre cos. Per tant, amb l’ajuda de l’In-Body, podem realitzar un estudi i seguiment dels següents paràmetres corporals: el pes, la massa musculoesquelètica (kg/%), el % de greix corporal, l’aigua corporal total i els minerals. A més, realitzem un control de la tensió arterial. Així obtenim una informació completa, per tal de poder estudiar el vostre cas, de forma totalment personalitzada. Amb tots aquest paràmetres, evaluem resultats, establim uns objectius i unes pautes per cumplir-los, realitzem un seguiment i valorem els canvis obtinguts.


Què cal portar?

Cal portar la darrera analítica, sempre que sigui possible dels darrers 3 mesos; la seva medicació i els suplements nutricionals que preneu i la seva posologia; i, sobretot, ganes i il·lusió!

El preu d’inici és de 50€ i els seguiments són de 30€.

Características

Primera visita (60 min.)

50€

Seguiment (30 min.)

30€