background

Test d'intolerància alimentària

La hipersensibilitat alimentària o intolerància alimentària pot aparèixer després de moltes hores o, inclús, dies després de la ingesta dels aliments. Aquesta és la causa que dificulta identificar l’aliment problemàtic. 

La intolerància alimentària es pot relacionar amb una varietat de síntomes, com poden ser: ansietat (aguda o crònica), artritis, asma, trastorn per dèficit d’atenció, diarrea, inflor abdominal, bronquitis, malaltia celíaca, estrenyiment, depressió, gastritis, mal de cap, malaltia inflamatòria intestinal, insomni, síndrome de l’intestí irritable, acnè, migranya, problemes d’insomni, retenció d’aigua, sobrepès, entre d’altres.

Es realitza amb el Test d’Intolerància Food Detective: que analitza de forma fàcil i ràpida en sang capil·lar la reacció als 59 aliments més comuns de la nostra dieta, indicant els diferents nivells de resposta a aquests. El test en sang és l’únic mètode validat per determinar les Intoleràncies Alimentàries IgG. 

Alguns dels aliments que s’analitzen són:

  • Cereals: blat, sèmola, gluten, avena, arròs, centeno.

  • Anous i llegums: ametlles, te, mescla de llegums (llenties, mongetes), soja, cacau.

  • Carn: ternera, pollo, porc, mè.

  • Peix: mescla de peixos d’aigua fresca (salmó, truita), mescla de marisc (gamba, cranc, musclos), tonyina, mescla de peix blanc (bacallà).

  • Vegetals: bròcoli, col, pastanaga, porro, cogombre, mescla de pebres, patata.

  • Fruites: poma, pomelo, mescla de meló (meló, síndria), oliva, taronja, llimona, fresses, tomàtigues.

  • Altres: llet de vaca, all, ginebre, xampinyons, te, llevadura, ou. 

Si en el resultat del test surten les reaccions positives significa que hi ha hagut una reacció important d'anticossos a un aliment en particular: aquestes poden ser lleus, moderades o fortes.

No és necessari fer la prova en dijú.

El Servei té un preu de 150€.

Características

Preu

150€