TARGETA CLIENT

Què és la targeta client?

La TARGETA CLIENT és una targeta de fidelització dels clients a la nostra Farmàcia, que neix amb l’objectiu d’agraïr-vos la vostra confiança en nosaltres.

Com donar-se d’alta?

Per donar-te d’alta tan sols has d’acudir a la Farmàcia i anotarem les teves dades personals. Així de senzill!

Com funciona?

Un cop la tens, totes les compres de productes de parafarmàcia sumen punts, que es converteixen en euros de descompte.

I de què em serveixen els punts?

Cada cop que compris a la Farmàcia et direm els punts-euros acumulats i tu decidiràs si segueixes acumulant o si vols bescanviar-los per euros. Totes les compres en parafarmàcia sumen punts; però per tal de bescanviar-los s’han de realitzar compres en parafarmàcia superiors a 10€. 

Quan arribes a 10 punts, tindràs disponible 1€ de descompte. Una vegada bescanviats els punts, no podràs tenir un altre descompte fins a aconseguir un mínim de 10 punts més. Els punts acumulats caduquen al cap d’un any.

Tot el que compri a la Farmàcia suma punts?

Per poder fer ús dels teus punts, és necessari fer una compra prèvia de productes de parafarmàcia. I és important que sàpigues que amb els medicaments no és possible fer descomptes, de manera que tot producte que no sigui parafarmàcia queda totalment exclòs i, en conseqüència, no sumarà punts.

Com puc calcular els punts que tenc acumulats?

Sempre serà el 30% de l’import de les teves compres en parafarmàcia.

Xecs amb punts de descomptes

  1. Primer xec pels nous clients: al donar-te d’alta, directament es crea un xec regal de 2€; el qual es pot bescanviar amb la següent compra de parafarmàcia superior als 10€.

  2. Xec d’aniversari: el dia del teu aniversari es crea directament un xec regal de 3€; el qual es pot bescanviar amb les compres de parafarmàcia superiors a 10€.